Zorgboerderij

Openingstijden
Boerderij de Zonnestraal is op woensdagmiddag en zaterdag speciaal geopend voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar die nét dat beetje extra zorg nodig hebben. Hierbij kunt u denken aan kinderen met een autistische stoornis, kinderen met ADHD of kinderen met een verstandelijke beperking. Wij bieden hen een gezellige, zinvolle en ontspannen dag(deel)besteding aan. Dit kan betaald worden uit het PGB-budget. Wij hebben het keurmerk “kwaliteit laat je zien”, waardoor wij ook Zorg in Natura kunnen leveren.

Daarnaast bieden wij tweemaal per maand een logeerweekend aan in onze huiselijke boerderij woning. De kinderen komen vrijdagmiddag na schooltijd bij ons en sluiten zaterdag aan bij de dagbestedingsgroep. Tijdens het logeerweekend bieden wij dagbesteding aan in de vorm van dierenverzorging, spel- en speelactiviteiten en samen de maaltijden voorbereiden.

Woensdagmiddag: 12.15 uur – 17.00 uur.

Zaterdag: 9.30 uur – 16.30 uur.

Logeerweekend: vrijdag 12.15 uur – zaterdag 16.30 uur.

Visie 
We werken op de zorgboerderij met kleine groepjes, zodat er volop individuele aandacht mogelijk is voor de kinderen. In overleg is er tijdens vakantiedagen ook de mogelijkheid om op de boerderij mee te helpen en er lekker te komen spelen. Genieten van de ruimte en rust op de boerderij, samen zorgen voor de dieren en gezellig bezig zijn met elkaar. Dat is wat boerderij de Zonnestraal hoog in het vaandel heeft staan!

Kom eens kijken! 
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, kosten e.d., neemt u dan gerust contact met ons op. Of maak een afspraak om eens een kijkje te komen nemen. Iedereen is van harte welkom!