BuitenSchoolse Opvang

Openingstijden
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is Boerderij de Zonnestraal geopend voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m +-12 jaar, die gebruik willen maken van de buitenschoolse opvang. Ook tijdens schoolvakanties en schoolvrije dagen is buitenschoolse opvang mogelijk. Tevens biedt Boerderij de Zonnestraal voorschoolse opvang aan. Dit is mogelijk v.a. 07.30 uur.

Vervoer
Boerderij de Zonnestraal haalt de kinderen uit schooltijd met één van onze Zonnestraal bussen of auto op van de volgende scholen:

  • De Floreant te Luttelgeest (v.a. 12.15 uur of 14.30 uur).
  • Burgemeester de Ruiterschool te Kuinre (v.a. 12.00 uur of 14.15 uur)
  • Kinderen van overige scholen zijn van harte welkom op boerderij de Zonnestaal, wanneer ouders zelf voor vervoer van school naar boerderij de Zonnestraal kunnen zorgen.

Visie 
Wij vinden het belangrijk dat de kinderen uit school op boerderij de Zonnestraal even tot rust en ontspanning kunnen komen. Na een drukke en intensieve schooldag waarin vaak veel ‘moet’, vinden wij het van belang dat kinderen zich hieraan even kunnen onttrekken. We organiseren wel activiteiten, maar de kinderen hebben zelf de keuze om er aan mee te doen.

Lekker buiten op de trampoline springen, in de moestuin kijken, skelteren, dieren verzorgen en aaien, hutten bouwen enz. behoort ook allemaal tot mogelijkheden waar de kinderen uit kunnen kiezen. Of even binnen in de gezellige, huiselijke en kindvriendelijke, landelijke huiskamer (de Zonnestraal!) een boekje lezen of een spelletje doen.

Genieten van de ruimte en rust op de boerderij, samen zorgen voor de dieren en gezellig bezig zijn met elkaar. Dat is wat boerderij de Zonnestraal hoog in het vaandel heeft staan!

Kom eens kijken! 
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, kosten e.d. van buitenschoolse opvang Boerderij de Zonnestraal, neemt u dan gerust contact met ons op. Of maak een afspraak om eens een kijkje te komen nemen. Iedereen is van harte welkom!

Landelijke register Kinderopvang (LRK-nummer) Buitenschoolse opvang: 259267740 Let op: KDV heeft ander nummer.